Hootsuite is ideaal voor het zakelijk gebruikt. Het is namelijk een social-media platform waarmee je meerdere social-mediakanalen kan managen op een platform. Met Hootsuite kun je gratis gebruiken voor maximaal drie social-media platformen. In Hootsuite zitten een aantal tools ingebouwd zoals Analytics. Met deze Analytics kan je deze zien hoe jou social-media platforms het doen. In Hootsuite kan je alles zien van jou social-media platform. Bijvoorbeeld als je Twitter toevoegt aan Hootsuite zie je precies wie je volgt, in welke je berichten bent genoemd en welke berichten je zelf hebt gestuurd.

download

Als je betaald voor Hootsuite dan wordt het nog interessanter voor het zakelijk gebruik, je kan dan namelijk meer dan drie social-media platforms beheren. Hiermee kan je meerdere berichten makkelijk delen en versturen en tegelijkertijd bijhouden wat deze berichten betekenen voor je campagne/bedrijf. Voor een jong en klein bedrijf is het dus zeer interessant om met online marketing in te spelen op de social-media platform Hootsuite. (Inleiding tot Hootsuite)

Hootsuite is opgericht door Ryan Holmes in 2008 en is gevestigd in Vancouver. Hootsuite heeft meer dan 500 medewerkers en overige vestigingen van Hootsuite zijn: San Francisco, New York, Hong Kong, Londen, Sydney en Singapore. Ze hebben meer dan 10 miljoen gebruikers in meer dan 175 landen.

Bronnen:

Advertenties